Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SIS VÍDEOS DE MANUALITATS SENZILLES I DIVERTIDES… EN 1 MINUT!

El confinament ens està permetent explorar la nostra creativitat i la nostra imaginació i, sobretot, ens està permetent compartir amb els nostres familiars o amics moments de diversió inesgotable. Moments que en un futur també ens permetran recordar aquesta crisi del coronavirus amb un somriure quan trobeu aquella manualitat en una caixa o bé la veieu en una prestatgeria de la llibreria: “te’n recordes quan vam fer aquella manualitat?”, “i quan vas empastifar-ho tot de pintura?”, “què bé ens ho vam passar triant els colors per decorar-la!”. Ara que el present és tan dur és més important que mai viure moments positius que ens permetin enfortir els nostres lligams. No dubteu en immortalitzar-los amb vídeos o fotografies. Al cap i a la fi les manualitats, a banda de reforçar la nostra creativitat, sobretot han de ser una excusa per gaudir i somriure. Un motiu per viure.

Així, doncs, gaudiu, somrieu i compartiu moments inoblidables amb aquestes manualitats fàcils i divertides que hem recollit per a vosaltres, en vídeos de menys d’un minut! Posem fil a l’agulla… i a viure!

  • Fem un puzle sotagots

T’imagines uns sotagots que fossin a més un puzle per jugar a encaixar-los? Doncs només has de seguir els passos d’aquesta manualitat tan fàcil i divertida amb pintura per a dits! El truc està en embrutar-se mooooolt les mans! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Aprenem els números amb Giotto Be-bè

Un, dos, tres, quatre… Aprendre els números amb el teu petit o la teva petita serà molt més fàcil i divertit amb aquesta manualitat que et proposem fer amb materials Giotto Be-bè que trobaràs fàcilment a la nostra botiga online! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem un fons marí

Amb aquesta manualitat tan senzilla ens traslladarem a les profunditats de l’oceà amb un fons marí ple peixets mòbils que podràs moure tu mateix/a! O si ho prefereixes, pots fer-ho amb els animals que triïs! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem maraques casolanes amb materials reciclats!

La música és vida! Per això et proposem que facis unes maraques casolanes amb materials reciclats! Veuràs què fàcil i divertit que és! Pots ficar dins diferents llavors o materials i així treballar diferents intensitats del so! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Decorem xapes i fem polseres i penjolls!

Giotto ens proposa una manualitat ben senzilla i divertida: decorar xapes i fer els nostres penjolls i polseres… únics, originals i totalment personalitzats! Si t’animes pots fer veritables creacions… fins i tot moneders o bosses! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

  • Fem un mòbil amb ampolles de plàstic!

Fem un mòbil amb ampolles de plàstic per decorar casa nostra. Amb retoladors Giotto i pasta de fang Das quedarà espectacular! El podem penjar prop de la finestra i així, quan obrim, veurem com es mou amb el vent! Mira aquí el vídeo de la manualitat!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website