Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SORTIDA A 1r CICLE DE SECUNDÀRIA

El dimarts 8 d’octubre els alumnes de 1r i 2n d’ESO van visitar la planta potabilitzadora d’Aigües de Barcelona, situada a Sant Joan Despí.

La visita, que van realitzar dividits en dos grups, va ser molt interessant i profitosa. Els alumnes van fer un recorregut per les diverses instal·lacions de la planta potabilitzadora, que els va permetre conèixer pas a pas el procés de tractament de l’aigua des de la captació fins que arriba a les seves cases. Van participar activament de la visita fent preguntes i col·laborant amb les activitats. Ara ja saben moltes més coses d’aquest recurs natural i escàs que és l’aigua.

Tot seguit, l’autocar els va traslladar fins al CosmoCaixa on els alumnes van poder visitar, entre d’altres, la Sala Univers, per descobrir el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins ara; o el Bosc inundat, un recorregut que els va permetre submergir-se en un tros de selva tropical per descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones.

Per finalitzar un dia rodó, els alumnes de 1r i 2n es van trobar amb la resta de companys d’ESO al Maremagnum, on van dinar i van passar una estona d’esbarjo abans de tornar a l’escola.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website