Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SORTIDA DE 1r i 2n D’ESO A LES RUÏNES D’EMPÚRIES

El dimarts 23 d’octubre els alumnes de 1r i 2n d’ESO van visitar la ruïnes gregues i romanes d’Empúries, un escenari privilegiat per conèixer i entendre la nostra història.

La visita, que van realitzar dividits en dos grups, va tenir dues parts que foren igualment profitoses. Primerament, els alumnes van gaudir d’un recorregut comentat, que els va permetre descobrir aquest jaciment arqueològic a partir del contacte directe amb els vestigis de les antigues Emporion (colònia grega)  i Emporiae (ciutat romana).  Així, gràcies a les explicacions de l’educadora que els va acompanyar, els alumnes van poder interpretar les restes i comprendre com era la vida en aquest indret fa més de dos mil anys.

Un cop finalitzada la ruta, la segona part de la visita va consistir en un taller orientat a la descoberta dels jocs romans. D’aquesta manera, els alumnes van poder practicar alguns jocs d’herència romana i comprovar si la forma de divertir-se de fa dos mil anys s’assembla prou a la dels temps actuals.

Tots els alumnes no només van estar molt atents a tot allò que els explicaven, sinó que, a més a més, van participar de manera activa fent preguntes i col·laborant amb les activitats.

Ara ja saben moltes més coses de la història del nostre passat!

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website