Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SST! MILLOREM L’AMBIENT DE TREBALL A CICLE MITJÀ

Aquest mes us volem explicar que a l’escola hem fet activitats de reflexió sobre “La setmana sense soroll” que ha estat del 26 al 30 d’abril.

A cicle mitjà els alumnes s’han mostrat molt interessats en aquest tema i han pensat propostes per poder reduir el soroll a les aules.

A 3r i 4t de primària tenim un càrrec d’aula que ens serveix per regular el nivell de soroll durant les classes. Es tracta de la figura del mesurador/a del soroll

Aquest alumn@ s’encarrega d’avisar quan el nivell de so de la classe és massa elevat. 

Per a fer-ho, disposa de dos instruments: Un cartell de color vermell i unes campanetes que serveixen per avisar que hi ha massa soroll.

D’aquesta manera els alumnes prenen consciència del nivell de soroll i aprenen a regular-se.

Durant aquesta setmana i gràcies a les reflexions que hem anat fent cada dia en l’activitat del Bon dia, els alumnes han volgut fer propostes per tal de continuar millorant l’ambient de treball a l’aula.

Una de les propostes que ha tingut més èxit és la de crear un semàfor del soroll que ens servirà per determinar quin nivell de so és adequat per a cada activitat. 

D’aquesta manera, quan el semàfor sigui el vermell voldrà dir que el treball requereix concentració i que el nivell de so és el silenci. En les activitats habituals d’aula es posarà el semàfor de color taronja que equival a parlar amb un to de veu suau. Finalment el semàfor verd voldrà dir parlar amb un to de veu normal i servirà per activitats com els debats d’aula o les reflexions de tutoria.

Amb aquestes propostes ens proposem millor la qualitat acústica a l’escola.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website