Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

TEATRE FAMILIAR ON-LINE AL SOFÀ DE CASA

En aquests dies de confinament, els pares i mares anem pescant per aquí i per allà activitats per a mantenir entretinguts els petits de casa.  Diverses sales i companyies han posat a l’abast les gravacions dels seus espectacles, i d’altres fan propostes programades en directe per les xarxes socials.

Des de Teatre Barcelona volem que no deixeu de gaudir del teatre família, encara que sigui al sofà, i a través d’una pantalla. Un cop s’acabi el confinament i tornin a obrir els teatres i celebrar els Festivals, us seguirem informant de les millors propostes perquè les sales quedin ben plenes de rialles i aplaudiments!

EMISSIONS PROGRAMADES:

El Teatre Lliure estrena la proposta Clàssics per criatures. Diversos artistes de la dramatúrgia i la il·lustració adapten quatre clàssics de la literatura dramàtica universal. Per poder accedir-hi cal comprar l’entrada (3€) aquí i el primer dia de funció es rebrà un enllaç per accedir a la sala on-line.

21 a 24/05. LA CASA DE BERNARDA ALBA
adaptació i direcció Victoria Szpunberg i il·lustrat per Anna Yael. Recomanat a partir de 9 anys.

28 a 31/05. TERRA BAIXA
adaptació i direcció Pau Miró i il·lustració per determinar.

4 al 7/06. ANTÍGONA
adaptació i direcció Helena Tornero i il·lustració, espai sonor i interpretació Pau de Nut.

11 a 14/06 EL REI LEAR
adaptació i direcció Jordi Oriol i il·lustració per determinar.

El SAT! Sant Andreu Teatre, anirà publicant al seu canal vimeo nous espectacles cada setmana. Esterem atents a la novetat d’aquesta setmana!

El Jove Teatre Regina reestrena cada divendres a les 17h al seu canal de youtube, espectacles que han anat passant per la seva sala.

Els titiriteros de Binéfar. Cada dia, a les 10h, al seu canal de FacebookAquesta veterana companyia de teatre de titelles, ofereix cada dia un petit espectacle en directe.

Un conte i a dormir! De la Cia. De Teatre Anna RocaCada dia a les 19h, al seu canal d’Instagram. Anna Roca ens explicarà cada dia un conte diferent.

GRAVACIONS D’ESPECTACLES:

VIU EL TEATRE. La productora de teatre per a infants, encarregada, entre d’altres, de la programació familiar del Petit Romea, ha posat en obert diversos dels seus espectacles.

  • Alícia al país de les meravelles (de Marta Buchaca). Versió català, contrasenya: aliciameravellesmusical . Versió castellà, contrasenya: aliciamoviles
  • El Petit Dalí i el Camí cap als somnis. Versió català i castellà.
  • Pintamúsica. Per a infants de 2 a 5 anys. Contrasenya: pintamusica
  • Cinemúsica. Per a infants de 2 a 5 anys. Contrasenya: cinemusica

A més, també ha engegat el projecte VIU EL TEATRE TV, un espai d’entrevistes als equips artístics de les seves obres teatrals, que s’estrenen cada dimarts a les 18h al seu canal de youtube, i després queden al canal.

El PETIT LICEU ha publicat quatre de les seves produccions d’òpera per a públic familiar: El jove barber de SevillaLa flauta màgicaLa Ventafocs i Pere i el llop.

L’AUDITORI es suma a la iniciativa compartint la seva última gran estrena dirigida a infants Out of the cage, així com l’espectacle Pica-so .

L’ATENEU POPULAR 9BARRIS ha posat també en obert aquest dies el seu arxiu on-line, on hi podrem veure les seves produccions de Circ d’Hivern Invisibles (de Joan Arqué i Joan Ramon Graell), Nu (dirigit per Quim Girón), Garbuix (dir. Per Guillem Albà) Combinats de Circ.

RHUM, el primer espectacle de la Rhum i Cia que va realitzar per homenatjar al pallasso ‘Monti’, es podrà veure també en obert durant aquest dies a través d’aquest enllaç.

JOVENTUT DE LA FARÁNDULA DE SABADELL ha penjat al seu canal de youtube 10 espectacles per a públic familiar, entre ells Els musics de BremenLa volta en món en 80 dies i La Bella i la bèstia.

MÉS PROPOSTES:

Altres companyies de teatre familiar que també estan obrin els seus arxius i canals de vídeo:

ZUM ZUM TEATRELa Gallina dels ous d’or

TITELLES PAM I PIPA, diversos espectacles al seu canal youtube

CIA LAZZYGAGS, diversos espectacles al seu canal

LA BALDUFA, diversos espectacles i reportatges aquí 

POCA COSA TEATRE, El carreró de les bruixes 

FADUNITO, Musicbox 

TEATRE MOBIL, Cösmix

CIA NAPS I COLS, Lila, una princesa diferent

LA COJA PRODUCCIONES, Laura y el enigma de la música perdida en el vagón de metro

CIA LUCKIE & LUKE, La isla del tesoro

CIA ROBERTO G.ALONSO, Simplicissimus

LA PERA LLIMONERA. Rucs, la maledicció del Bruixot

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website