Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

TREBALLEM EL ODS A CICLE MITJÀ

L’agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible de la ONU compta amb 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per protegir el planeta.

Uns objectius per garantir un futur millor per tots, amb grans reptes globals a combatre com la pobresa, la desigualtat, la pau i el canvi climàtic.

A l’escola els treballem amb l’activitat del Bon dia perquè ens trobem en un punt on aquests objectius necessiten un impuls urgent per part dels líders globals, governs, empreses privades, la societat i de persones com nosaltres.

Aquest mes un dels objectius que hem treballat ha estat el núm. 14 “Conservar i utilitzar de forma sostenible els oceans, els mars i els recursos marins per al desenvolupament sostenible”.

Per treballar aquest objectiu, hem fet elaborant un diorama del fons marí. Un diorama és un conjunt de materials o elements en tres dimensions, que conformen una escena de la vida real.

Primer vam fer un treball d’investigació per conèixer quines espècies d’animals i plantes viuen al Mar Mediterrània. A continuació va començar la part més creativa on els alumnes van gaudir tot reproduint el fons marí. 

Aquest treball ens ha servit per conèixer millor la riquesa dels nostres mars i per conscienciar-nos de la importància de tenir-ne cura.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website