Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

UN CONTE DIGITAL EXPLICA ALS NENS QUÈ ÉS ÉL CORONAVIRUS I COM GESTIONAR LES EMOCIONS

L’editorial Sentir ha publicat l’obra digital “Rosa contra el virus. Conte per explicar el Coronavirus i altres virus possibles” de Mercè Bermejo, directora de Sentir, amb col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

L’obra va dirigida a nens i nenes entre 4 i 10 anys i té com a objectiu explicar als més petits, acompanyats dels pares, de la forma més senzilla i clara, què és un virus i ajudar-lo a gestionar les seves emocions.

Al final del conte, hi ha un apartat de recomanacions per adults adaptades als nens que l’editorial espera que «sigui d’ajuda tant per els més petits com també per a les famílies, professionals i a tothom que li pugui ser d’utilitat».

El conte és gratuït, i es pot descarregar al web de Sentir.  El llibre “Rosa contra el virus. Conte per explicar el Coronavirus i altres virus possibles” dona una gran importància a la prevenció de la malaltia a través de mesures d’higiene i reduint situacions d’alarma que afecten als menors.

La versió castellana publicada divendres, ha arribat ja a més de 100.000 persones i ja els han demanat la traducció a l’anglès, l’italià i el polonès.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website