Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

UN NOU REPTE PELS ALUMNES D’ESO: EL DIPLOMA DUAL

Aquesta setmana quatre alumnes d’ESO han començat una nova aventura – el Diploma Dual. Que què és el Diploma Dual? Pareu atenció perquè és un repte molt i molt interessant!

El Diploma Dual és un programa dissenyat per Academica Corporation – institució educativa als EUA – amb la finalitat d’internacionalitzar un ensenyament d’alt rendiment. A través de la convalidació de diferents crèdits, els alumnes treballen amb ‘the American High School’ i obtenen, al finalitzar el programa, la certificació de l’equivalent al Batxillerat Americà. 

A través d’aquests estudis els alumnes treballen tres grans objectius que els ajuden a créixer i formar-se de forma constant i sense aturador. Aquests tres objectius són:

  1.  Immersió lingüística – treball única i exclusivament en llengua anglesa,
  2.  Immersió tecnològica – els alumnes dominen les tecnologies més avançades de l’aprenentatge digital,
  3. Immersió personal – els alumnes es responsabilitzen, organitzen, s’adapten i gestionen cada un dels reptes proposats de manera eficaç i madura. 

Interessant, oi? De ben segur que els nostres alumnes aconseguiran els tres objectius i molts d’altres al llarg d’aquest camí que tot just ara acaben de començar. Els desitgem tota la sort i fortalesa en aquest gran repte!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website