Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

UNA NENA DE LLEIDA DE 6 ANYS ARRASA AMB UNA CANÇÓ SOBRE EL CORONAVIRUS IL·LUSTRADA PER ELLA

L’Emma, una nena de 6 anys de Lleida, ha creat la cançó ‘Queda’t a casa’ sobre el coronavirus, que ha gravat en un vídeo amb imatges també il·lustrades per dibuixos que ha fet per a l’ocasió.

La seva mare, molt orgullosa de la creació, ha penjat a Youtube «La cançó del coronavirus de l’Emma», arran de l’èxit que ja ha tingut a Twitter, i després que alguns mestres l’hi demanessin per poder passar-la als seus alumnes.

«El coronavirus s’encomana a tothom, infecta la gent, si s’acosten molt, tenen tos i febre i mal de coll. Toca, toca, toca quedar-se a casa, tot i que nevi, plogui o surti el sol. Queda’t a casa», és la senzilla lletra de la cançó.

Il·lustracions pròpies

Les il·lustracions també són senzilles i directes, amb bestioles simulant el coronavirus, amb termòmetres gegants vigilant la temperatura dels malalts, gent esternudant i cases sobre les quals cauen neu, pluja o hi brilla el sol.

La inventiva dels més petits i la paciència de mares i pares per fer-los passar el confinament de forma agradable i distreta comença a arribar a les xarxes socials a Catalunya, com una manera també de compartir aquesta experiència, inèdita per a la majoria dels ciutadans.

L’èxit de l’Emma ha sigut gran a Twitter i ja compta amb una versió realitzada per Clara Molins, una de les cantants de la banda musical Rombo, formada només per dones.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website