Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

XERRADA EX ALUMNES DE 4t D’ESO

Ja és tradició a la  nostra escola que els alumnes que han acabat la seva formació al nostre centre, vinguin a explicar als seus companys de 4t de secundària com els hi van les coses. 

Aquest any, com no podia ser d’una altra manera, aquestes trobades s’han fet via meet durant dos dilluns a l’hora que tenim establerta per a la tutoria. 

Dilluns dia 27 d’abril ens van acompanyar l’Ernest Aymerich, la Paula Velasco i l’Ot Escaler, els dos primers actualment cursen 1r de Batxillerat a Artés i l’Ot fa un CFGM a Manresa. També vam comptar amb la col·laboració de la Júlia Babot, del Jordi González i del Jordi Caballero el dilluns 4 de maig, i tots tres fan CFGM a Manresa.

Les intervencions dels ex alumnes van anar encaminades a explicar el funcionament dels seus centres, les matèries que ara cursen, les dificultats que s’han trobat però també els aspectes més positius: estan fent allò que els agrada i els motiva. Tots van destacar el canvi de passar d’una escola petita i familiar com la nostra a grans centres educatius com positiva tot i el temor inicial. Van encoratjar els companys de 4t a donar el millor d’ells mateixos i a no tenir por del canvi. 

En una cosa van coincidir tots i totes: trobem a faltar l’acompanyament que hi ha a l’escola Vedruna!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website