Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

5 PROPOSTES PER CELEBRAR SANT JORDI A CASA AMB ELS FILLS

Arriba una de les dates més esperades de l’any. La diada de Sant Jordi captiva adults i  infants que ja des de ben petits se senten atrets per la milenària llegenda i la popular festivitat que omple els carrers i les places de roses i llibres.

Enguany, però, toca viure’l diferent. Però no per això és menys important gaudir-lo. No només per mantenir viva una tradició que ha sobreviscut adversitats de tot tipus al llarg de la història, si no per enriquir la nostra rutina de confinament i reforçar els lligams de cohesió social que esquerda l’aïllament.

1. Fes la teva rosa!: En aquest Sant Jordi confinat no hi pot faltar la rosa, el símbol emblemàtic de la diada. Si no pots sortir al carrer, fes la teva rosa a casa! Trobaràs molts tutorials per fer-ne d’artesanals. Nosaltres et proposem una idea ben original. N’has fet mai cap amb una ouera?

2. La cançó de Sant Jordi, de la Dàmaris Gelabert: La popular artista de cançons infantils té una versió cantada de la llegenda de Sant Jordi, molt escoltada a les escoles bressol. Balla-la amb els teus fills per celebrar la diada!

3. «Les tres bessones i Sant Jordi I el Drac»: L’aclamada sèrie de contes i dibuixos animats creats per la Roser Capdevila té un capítol en què les protagonistes -l’Anna, la Teresa i l’Helena- s’endinsen en la milenària llegenda de Sant Jordi. És una bona oportunitat per veure’l en família!

4. Taller de dracs: Una forma per als infants d’experimentar diferents tècniques i la manipulació de materials i objectes diversos. L’objectiu és donar a conèixer la plàstica i motivar la sensibilització davant el fet creatiu i artístic, crear, experimentar, descobrir, etc.

5. Titelles de Sant Jordi; Representar amb titelles la llegenda de Sant Jordi és una proposta que agrada molt als infants. Podeu imprimir, copiar o calcar de l’ordinador o de la tableta els titelles. Pintar-los, retallar-los i explicar el conte amb ells.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website