Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SANT JORDI VIRTUAL: REPTES PER VIURE LA DIADA DEL LLIBRE I LA ROSA DES DE CASA

La festa del llibre i la rosa a l’aire lliure es posposa per al 23 de juliol a causa del confinament però llibreters, editors i escriptors ens proposen celebrar una diada de Sant Jordi 2020 des de les xarxes i als balcons.

El Gremi de Llibreters de Catalunya anima tothom a llegir en veu alta des de les finestres o balcons i cridar el nom de la nostra llibreria als quatre vents per Sant Jordi. Però també podem guanyar premis participant en propostes originals. Aquí teniu una selecció del que podeu fer per celebrar el primer Sant Jordi confinat!

#HeroisXSantJordi

La Fundació Catalunya La Pedrera vol retre homenatge als Sant Jordi i Santa Jordina, herois i heroïnes quotidians, que vetllen per tots en aquesta pandèmia. Per això, volen conèixer a través d’Instagram qui és el Sant Jordi o Santa Jordina especial de cadascú: sigui personal sanitari o qui estigui fent el nostre confinament més lleuger, com podria ser la parella, els fills o els pares. Per participar al repte cal penjar una foto o un vídeo a Instagram parlant de l’heroi o heroïna, amb l’etiqueta #HeroisxSantJordi. El període de participació és fins al 23 d’abril. La Pedrera obsequiarà a totes les persones que participin amb un codi equivalent a una entrada doble per visitar La Pedrera – Casa Milà quan acabi el confinament.

La Viquipèdia

La Viquipèdia en català ha impulsat un concurs que anima a crear articles sobre literatura catalana. La iniciativa és d’Amical Wikimedia, l’entitat de voluntaris que fomenta el coneixement lliure i la llengua catalana a través de la Viquipèdia, i té l’objectiu de celebrar un Sant Jordi digital que promogui la responsabilitat social atesa la situació de pandèmia pel coronavirus. El repte acabarà el 23 d’abril a la mitjanit i els participants que més articles hagin escrit podran rebre lots de llibres i formar part d’un sorteig d’una subscripció mensual a l’iQuiosc.

Sense parades però sense parar

El Gremi de Llibreters de Catalunya proposa, el dia 23 d’abril a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda, que tothom surti a les finestres, terrats o balcons per llegir en veu alta, fer un aplaudiment i cridar el nom de la nostra llibreria. I proposen les etiquetes #Senseparadesperosenseparar i #llibresalaire per penjar-ho a les xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website