Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LA LLEGENDA DE SANT JORDI: EL FILM

Aquesta setmana us recomanem una pel·lícula ben especial! Es tracta de “La llegenda de Sant Jordi: el film“.

El projecte duu aquesta gran història èpica a les pantalles, d’una manera seriosa, documentada, profunda i atractiva. Ha estat rodada en localitzacions espectaculars, utilitzant escenografia i vestuari d’època. És un relat apassionant per a tots els públics a partir de 7 anys. La seva duració és de 45 minuts.

Aquí teniu el trailer:

L’ànim d’aquest projecte és evidenciar que la llegenda en si és molt més rica que la simple història princesa-drac-cavaller-rosa que cada primavera solem explicar i fem dibuixar als nostres infants, a casa o a l’escola.

La pel.lícula s’ha rodat en més de 15 localitzacions diferents en les comarques del Pla de l’Estany, El Ripollès, La Garrotxa i L’Alt i el Baix Empordà. La música ha estat escollida, arranjada i enregistrada expressament per al projecte, i consta de peces medievals catalanes i occitanes d’entre els segles X i XIII. Ha estat interpretada per l’Ensemble Athenea Trobadors i Els Berros de la Cort.

Aquí teniu, doncs, una història èpica i fantàstica, explicada d’una manera fidel: ni còmica, ni recargolada, ni massa pomposa. Però emotiva, de totes totes.

En motiu del confinament s’ofereix el film de forma gratuïta en streaming. Cliqueu l’enllaç:

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website