Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

9 COVES PER VISITAR EN FAMÍLIA

Passejar per coves i antigues mines pot convertir-se en un dels esdeveniments més esperats dels nens i nenes, perquè no només aprenen, també descobreixen com és el món sota terra i viuen aventures! A més a més, moltes de les coves guarden molts secrets i altres activitats emocionants. Des de Sortir amb nens us expliquem on es troben algunes de les coves de Catalunya per visitar en família.

El Parc Arqueològic de les Mines de Gavà

Les Mines de Gavà ens permeten descobrir els orígens de la mineria i de l’explotació de les mines, així com recórrer un munt de passadissos que ens traslladen dins les coves i a través de la nostra pròpia història.

La Cova del Toll a Moià

La Cova del Toll és una cova prehistòrica de 1.148 metres de profunditat, tot i que només se’n poden visitar 180 metres. Paga la pena veure les coves tant per dins, per visitar la història prehistòrica, com per fora, ja que es troben dins un indret amb paisatges preciosos.

Mines de Bellmunt del Priorat

Dins d’aquestes mines hi ha 700 metres de galeries plenes de secrets i història per descobrir. Hi ha un total de 20 plantes o nivells subterranis que arriben fins als 620 metres de profunditat. A més a més, al llarg del recorregut s’explica la importància de la mineria i concretament del plom a la comarca del Priorat.

Les Mines de Sal de Cardona

No poden faltar les Mines de Sal de Cardona! És imprescindible veure-les! Són interessantsen l’àmbit arqueològic i històric, però el seu veritable encant són les vistes. Una meravella natural que sembla treta d’un altre món.

Les Mines Victòria a la Vall d’Aran

Les Mines Victòria ens permeten conèixer com treballaven els miners a la Vall d’Aran fins fa només 60 anys. La visita dura unes 2 hores i té una dificultat mitjana, amb un desnivell de 360 metres. Al llarg del recorregut, i fora d’aquest, encara es poden veure restes que demostren aquest passat no tan llunyà de treballar a la mina.

Les Coves del Salnitre

I ara hi viatgem dins les muntanyes de Montserrat! A les Coves del Salnitre hi ha un recorregut de 500 metres que mostren conductes, galeries, passadissos i estances plenes de estalactites, estalagmites, columnes i banderes. Un paisatge encara desconegut.

Les Coves de Serinyà

A les Coves de Serinyà viatgem a través de tres èpoques diferents amb un seguit de personatges; els preandertals, els neandertals caçadors-recolectors i els humans moderns. Amb ells, els petits coneixeran els orígens de la humanitat alhora que veuen com era la feina de la mineria i com canvia al llarg dels anys.

Les Coves de l’Espluga de Francolí

Les Coves de l’Espluga de Francolí és un dels altres exemples d’espai museïtzat dins una cova. A través dels seus passadissos i galeries anem visitant l’origen de la creació i l’evolució. A més a més, també hi és l’opció de recórrer la cova a través de rius i canals subterranis.

Les Coves de Benifallet

A les Coves de Benifallet tampoc hi falten les aventures ni els espais per visitar, perquè concretament hi ha 6 coves, tot i que de moment només es poden visitar dues; la Cova Meravelles i la Cova del Dos. Tot i això, paga la pena per veure les seves formacions.

https://www.sortirambnens.com/activitats/aventura-en-familia/coves-per-anar-amb-nens/9-coves-per-visitar-en-familia/

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website