Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS I PRODUCTES D’HIGIENE

L’alumnat de 2n de primària, despreś de treballar el projecte de l’alimentació i adonar-se de la importància de seguir una dieta saludable, per poder tenir energia i una bona salut, van creure del tot necessari organitzar la campanya de recollida d’aliments i d’higiene personal amb la idea d’aconseguir que cap infant passi gana o emmalalteixi per causes de dèficit de nutrients. 

El primer pas, per engegar la campanya, va ser la creació d’uns cartells per informar a tots els alumnes de l’escola d’aquesta iniciativa, també van creure convenient fer un vídeo per penjar-lo a les xarxes socials per fer-ne més difusió. 

Mica en mica, la comunitat educativa va anar aportant el seu granet de solidaritat, paquets d’arròs, ampolles d’oli, brics de llet… i l’AMPA va fer una gran col·laboració que va permetre que els propis alumnes de 2n de primària poguessin anar a comprar, una gran quantitat d’aliments, a tres supermercats del poble. 

El dia 14 de desembre, Càritas va venir a l’escola per endur-se tot el que s’ha anat recaptant, i ha estat, ni més ni menys que, un total de 137 kg d’aliments, 13,3 L de producte d’higiene personal i 1 kg de pasta de dents.

Un gran èxit!

Volem agrair, de tot cor, la vostra col·laboració i solidaritat! 

Entre totes i tots ho hem fet possible!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website