Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

EL GUST PER LA LECTURA

Necessiten els llibres d’un lloc en concret perquè ens podem capbussar entre les seves pàgines? Les paraules són una oportunitat única per evadir-nos durant el confinament i per aquesta raó continuem fomentant la lectura a través d’aquestes cinc recomanacions:

LES ENDEVINALLES DE LLORENÇ

Autor: Llorenç Giménez Tarazona
Editorial: Tàndem
Edat recomanada: a partir de 5-6 anys.
Un magnífic llibre d’endevinalles i il·lustracions, on en cada làmina es troba una endevinalla que es descobrirà quan despleguem el dibuix.

PAU DEL GENI CURT

Autor: Joan Jesús Pla i Villar
Editorial: Edicions 96
Edat recomanada: a partir de 8 anys.
Pau és un noi de bona família que ha nascut en una ciutat valenciana. Els seus pares li ho estimen, igual que a María, la seua germana. Però als pocs anys se li desperta un mal caràcter, se li fa el geni curt, i no per a de tindre problemes amb el seu pares i els seus amics.

ÈRIC I LA PRINCESA DELS GELS

Autor: Juane Gumbau
Editorial: Bromera
Edat recomanada: a partir de 9 anys.
Un conte en el qual narra la història d’un poble que viu permanentment trist i tothom es comporta de manera malhumorada i antipàtica. Fins que un dia un noi de deu anys, anomenat Èric decideix emprendre una aventura per a recuperar l’alegria, els somriures, els jocs, l’estiu i la primavera que havien desaparegut.

EL VIATGE DE LLUNA A LES MUNTANYES

Autor: Juan Emilio Gumbau González
Editorial: Bromera
Edat recomanada: a partir de 8 anys.
L’autor borrianense guanyador del Premi de narrativa infantil Vicent Silvestre escriu un llibre sobre una noia anomenada Lluna que decideix emprendre un viatge després de perdre que ha perdut als seus pares. Al llarg del camí, es trobarà situacions inimaginables i uns personatges d’allò més curiosos. Tot això acompanyat de les meravelloses il·lustracions de Joan Subirana Queralt.

EL PRÍNCEP DEL CABÀS

Autor: Isabel Marín
Editorial: Edicions del Pirata
Edat recomanada: a partir de 8 anys
Una lectura divertida i plena d’aventures d’un jove príncep que emprèn un viatge per a conèixer el seu regne, que li portarà a descobrir altres comarques molt diferents i que li faran descobrir el valor de l’amistat.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website