Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ELS ALUMNES DE CICLE SUPERIOR VISITEN LA ZONA VOLCÀNICA DE LA GARROTXA

El passat dimecres 1 de novembre els alumnes de cicle superior van visitar la zona volcànica de la Garrotxa.

La Zona Volcànica de la Garrotxa és un parc natural i el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de laves basàltiques. L’orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació amb alzinars, rouredes i fagedes.

Els alumnes van poder gaudir d’una visita guiada del Museu dels Volcans on van aprendre sobre el fenomen dels volcans, els terratrèmols i diferents ecosistemes de la comarca.

A continuació vam anar fins la coneguda Fageda d’en Jordà que creix als peus del volcà Croscat. A través d’explicacions de natura, van descobrir perquè creix en aquesta zona. 

Finalment varen aprendre diferents aspectes de la flora i la fauna del parc al llarg d’un recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida. Van pujar caminant fins al centre del seu cràter on hi ha la petita església de Santa Margarida.

Visitar el Museu dels Volcans, passejar per dins la Fageda d’en Jordà i dinar dins el cràter del volcà de Santa Margarida va entusiasmar als alumnes que van arribar de la sortida cansats, contents i amb un bon aprenentatge viscut. 

Si no heu visitat aquesta bonica zona de Catalunya, us recomanem que ho feu. Podeu trobar informació de com organitzar la vostra visita a la web  http://ca.turismegarrotxa.com

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website