Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

VISITANT LA CASA VICENS I EL PARLAMENT DE CATALUNYA

El passat dimarts dia 30 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO de la nostra escola van fer una visita a la Casa Vicens i al Parlament de Catalunya.

La Casa Vicens és un edifici modernista situat a Barcelona, al districte de Gràcia. 

Obra d’Antoni Gaudí, va ser el primer projecte d’importància de l’arquitecte. Es va construir entre 1883 i 1885, tot i que Gaudí va elaborar el projecte original entre 1878 i 1880. L’obra s’emmarca en un estil orientalista, pròxim al neomudèjar, encara que interpretat de manera personal, amb el segell d’originalitat que Gaudí sabia aportar als seus projectes. En aquesta obra, Gaudí va esbossar per primer cop alguns dels seus recursos constructius que serien habituals en l’eclosió del modernisme. 

Un cop acabada aquesta visita, els alumnes es van dirigir al Parlament de Catalunya, on van realizar un taller pràctic per tal de conèixer els fonaments de la democràcia.

Per tal de dur a terme aquesta activitat, amb anterioritat,els alumnes ja s’havien dividit en quatre grups polítics a l’aula i havien redactat els corresponents programes polítics.

El taller simulava la sessió parlamentària en la qual els grups polítics discuteixen els seus programes i es sotmet a votació parlamentària el càrrec de President de la Generalitat de Catalunya.

Un cop realitzat el taller, els alumnes també van tenir l’oportunitat fer una breu visita guiada pels espais més emblemàtics del Parlament de Catalunya, incloent-hi l’hemicicle.

Després d’aquestes dues activitats, els alumnes de 4t d’ESO es van ajuntar amb els seus companys 3r i tots junt es van dirigir al Maremagnum per dinar i disfrutar d’una mica de temps lliure abans de tornar cap a Artés.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website