Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

Espectacle El “Bestiari” de Josep Carner

Avui ens fem ressò d’un concert molt especial, recomanat per a tots els públics! Es tracta de l’espectacle el “Bestiari”, de Josep Carner.

  • Lloc: Teatre Kursaal: Passeig Pere III, 35 08242 – Manresa
  • Data: Diumenge 13 de Octubre de 2019
  • Preus: 14 €, 15 €, 18 €
  • Horari: 12:00h

La tercera producció del NewCat, de nou liderada pel pianista i compositor Joan Díaz, és el preludi del que serà, l’any 2020, la commemoració del 50 aniversari de la mort del príncep dels poetes, Josep Carner. Amb les veus solistes de Carles Belda, Gemma Abrié, Marc Parrot, Gemma Humet i Joana Gomila, i la col·laboració especial de l’actriu Clara Segura i el poeta Josep Pedrals, en la recitació dels poemes, el NewCat presenta un llibre-disc de factura excel·lent que inclou il·lustracions creades per a l’ocasió per alumnes de l’Escola Massana, becats pel NewCat. La direcció d’art del projecte la signa el multi premiat il·lustrador Arnal Ballester.

Un concert únic atès el format XL de la proposta que es podrà veure de manera excepcional a la Sala Gran del Kursaal, en una matinal de diumenge que suma transversalitat i creativitat màximes al servei de l’obra d’un dels poetes més rellevants de les lletres catalanes del segle XX.

INTÈRPRETS
Recitació de l’actriu Clara Segura
i el poeta Josep Pedrals.
Veus solistes de Carles Belda,
Gemma Humet, Marc Parrot,
Gemma Abrié i Joana Gomila.
NewCat – The New Catalan Ensemble

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website