Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS 2019

Navàs celebra aquest cap de setmana la Fira de Primavera, on es consolida l’espai d’activitats de la carpa, que es va incorporar l’any passat, i que acollirà una desena d’empreses i entitats del poble. També es potencien les activitats lúdiques i culturals, amb Pau Riba com una de les actuacions estrella de la fira.

El certamen multisectorial acollirà enguany una setantena d’expositors d’alimentació, automoció, maquinària agrícola, bijuteria, roba i complements, al llarg del passeig de Ramon Vall i rodalia. Com a novetat, aquest any es recupera el concurs de pintura ràpida, per mitjà d’Artístic Galeria, i s’incorpora un nou concurs d’Instagram, amb un premi d’un pack valorat en més de 300 euros, format per experiències turístiques locals o de proximitat. Entre les activitats, destaca el maridatge de cerveses i formatges de proximitat protagonitzat per Xavier Tarrés (Cerveses Guineu), que serà l’acte que acompanyarà el concert de Pau Riba, que tancarà els actes de la fira, diumenge a les 8 del vespre.

El dissabte, a 2/4 de 5 es farà l’acte inaugural de la fira amb el reconeixement als comerços de proximitat de Navàs. Diumenge començarà amb «Mr. Alret», un espectacle de circ per al públic infantil, a les 11 del matí. A continuació, destaca el concert de jazz que oferiran les Jazz Band de Navàs i Súria, amb la Jazz Band de la Garriga. Serà a la 1 del migdia a l’escenari de la carpa del passeig. A més, hi hauran tot tipus d’activitats com una exhibició de sevillanes, zumba, karate i desfilada de moda infantil, entre altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website