Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

La 59a FIRA D’ARTÉS TINDRÀ UN NOU ESPAI PER ALS PRODUCTES FETS AL MUNICIPI

La Fira d’Artés arriba aquest aquest cap de setmana a la seva 59a edició amb la principal novetat de la incorporació d’un nou espai dedicat a la sobirania alimentària i als productes de proximitat elaborats al municipi.

L’automoció i la maquinària agrícola seran de nou les estrelles del certamen multisectorial, que aquest any amplia l’espai expositiu i s’allargarà cap al recentment remodelat carrer Jardí.

L’entrada de Cal Sitges disposarà aquest any d’una zona dedicada a la sobirania alimentària i els productes de proximitat, on hi haurà tallers per a la mainada, una exposició i un espai per a xerrades i degustacions. L’activitat s’emmarca en el treball que porta a terme el consistori des de fa uns mesos amb els productors locals dins el projecte de sobirania alimentària, que pretén estimular l’economia de proximitat lligada al sector agroecològic, implicant-hi productors, elaboradors, restauradors, botiguers i ciutadania en general.

Els tastos i les degustacions de productes de quilòmetre zero estaran protagonitzats per les marques locals Cerberus, Pessics Pastisseria, Solergibert, Casa Amella i el Celler Co-operatiu d’Artés-Artium.

L’automoció i la maquinària agrícola són els grans sectors de la fira artesenca. Enguany hi haurà un total de 45 expositors al certamen, 16 dels quals d’automoció, 18 de maquinària agrícola i forestal, i 11 d’altres sectors, com poden ser la decoració, les cases sostenibles de fusta o les telecomunicacions. L’espai firal tindrà el passeig Diagonal com a columna vertebral on es reuiran els expositors de maquinària agrària i d’automoció. L’augment de concessionaris ha portat els organitzadors a ampliar l’espai firal, que creixerà cap al renovat carrer Jardí, que acollirà expositors d’altres sectors.

També hi haurà una cinquantena de parades d’artesania, que s’estendran entre els carrers Balmes i Catalunya, amb parades d’alimentació, roba, cosmètica o bijuteria, entre d’altres. La fira de la cervesa artesana, a la plaça Sant Pelegrí, es consolida en la seva cinquena edició i, per segon any consecutiu, tindrà lloc el «Gira la fira», amb nou propostes per a públic familiar distribuïdes per diferents punts de la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website