Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

GIMCANA TECNOLÒGICA VEDRUNA

Els alumnes de 3r de primària aquest curs han preparat la primera gimcana tecnològica que s’ha fet mai a l’escola!

Des de les classes de Robòtica educativa i organitzats en grups de quatre alumnes, els nens i nenes de 3r de primària van pensar, dissenyar i programar una gimcana tecnològica per descobrir la figura de la patrona de l’escola. Una manera molt actual i divertida de descobrir la vida de Joaquima de Vedruna.

Van preparar l’activitat durant uns quants mesos i finalment el dia 22 de maig a la tarda la van presentar als seus companys. Cada grup de quatre alumnes, amb una tauleta digital, van ser els encarregats de les diferents classes de l’escola. Per començar van posar un vídeo que havien fet ells mateixos explicant la vida de Joaquima de Vedruna. A continuació, les diferents classes d’Educació Infantil i Primària, van haver de resoldre diverses proves “amagades” per tota l’escola. Per descobrir cada prova, els alumnes havien de capturar un codi QR amb la tauleta digital i fer la prova que, en algunes ocasions, era en format digital.

Vam cantar, ballar, fer puzzles i vam descobrir d’una manera interactiva, original i motivadora l’apassionant vida de Joaquima de Vedruna!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website