Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LA CASA DELS RATOLINS (KARINA SCHAAPMAN)

La recomanació del llibre d’aquest mes de gener va adreçada als alumnes d’Educació Infantil.

Karina Schaapman va dedicar molts anys de la seva vida a construir La casa dels ratolins.

La casa està fabricada amb tota mena de materials reciclats (taps d’ampolla, teles antigues, llumins, botons, capses de cartró, etc.), té més d’un centenar d’habitacions i els ratolins que hi viuen  també els ha dissenyat la mateixa autora. Abans que un llibre va ser una maqueta que es pot visitar la Biblioteca Nacional d’Amsterdam, on la tenen exposada dins una vitrina a la seva sala infantil.

Es tracta doncs d’una joguina però l’autora ha volgut anar més enllà i gràcies a unes fotografies excel·lents, ens endinsem dins aquesta comunitat de veïns tan especial. Els protagonistes de la història són en Sam i la Júlia i gràcies a ells podrem conèixer el seu dia a dia i viurem un munt d’aventures. La Júlia és divertida, molt amiga dels seus amics, molt curiosa i sempre disposada a ajudar els altres. En Sam és tímid i insegur però té un cor molt i molt bo i gràcies a la Júlia s’atreveix a fer un munt de coses que tot sol no gosaria mai. Tots dos fan un gran equip. Són molt amics i ho comparteixen tot.

Els detalls són infinits i és d’aquells llibres que s’han de mirar una vegada i una altra per anar-nos-en enamorant cada dia una mica més.

Títol: La casa dels ratolins

Autora: Karina Schaapman

Editorial: Blackie little books

Edat recomanada: totes les edats

]]>

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website