Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

L’ACTIVITAT FÍSICA MILLORA L’APRENENTATGE I EL RENDIMENT ESCOLAR

Nombrosos informes mèdics avalen la pràctica de l’esport com a eina per millorar el rendiment escolar. Els nens que practiquen almenys 30 minuts d’esport cinc dies a la setmana mostren els següents beneficis:

  1. Tenen més capacitat d’atenció.
  2. Milloren la seva autoestima.
  3. Treballen aspectes tan importants com el treball en equip, l’esforç, la disciplina o la companyonia, especialment quan realitzen esports d’equip.
  4. Tenen menys probabilitats de patir depressió.
  5. Tenen menys risc de patir obesitat.

Però quins esports estan recomanats per als nens? A l’hora de triar una activitat esportiva per al nostre fill hem de tenir en compte dos factors molt importants, la seva edat i els seus gustos, ja que practicar esport sota pressió pot generar alts nivells de frustració.

Esports recomanats segons l’edat dels nens

-Nens de tres a cinc anys: La natació és l’esport més recomanat per als nens en aquest tram d’edat. No han de fer més de tres o quatre hores d’aquest exercici a la setmana.

-Nens de cinc a set anys: Poden triar entre esports individuals com natació, ballet, gimnàstica rítmica, ball modern, sevillanes o arts marcials o col·lectius com futbol, bàsquet, handbol o voleibol.

-Nens de vuit a dotze anys: Natació, perfecte per a nens amb falta de concentració o tennis, ballet, patinatge, bicicleta o arts marcials per a nens perfeccionistes.

-Nens de 12 anys en endavant: Els esports que més els agraden a aquesta edat són els d’equip ja que estrenyen llaços amb els seus companys d’equip en plena pubertat. El futbol, bàsquet, handbol, hoquei, voleibol, …, són els esports més recomanats per als adolescents.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website