Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

CREACIÓ D’UN DRAW MY LIFE A 2n d’ESO

Sabeu què és un draw my life? Basant-nos en una idea del professor instagramer Cristián Olivé, els alumnes de 2n d’ESO volem explicar-vos com, des de l’habilitat, estem treballant el text biogràfic, la competència digital i la creativitat, fent un draw my life sobre dones que han fet història.

En el seu origen, un Draw my life era un vídeo en el qual els youtubers explicaven els fets més importants de la seva vida mentre s’enregistraven dibuixant-los. Consistia en una mena de biografia a través de dibuixos i una veu en off. Aquests tipus de vídeo van tenir molt èxit i de seguida van sorgir diversos canals que es dedicaven en exclusiva a realitzar-ne sobre personatges cèlebres o fets històrics rellevants.

Per portar a terme aquesta tasca, primer hem visualitzat a classe el draw my life de William Shakespeare i hem anat anotant les dades més rellevants a mesura que apareixen. Hem pogut observar com la informació es divideix en diversos apartats i s’ordena de manera cronològica. 

Després, per parelles o grups de tres, hem escollit sobre quina dona voldrem realitzar el nostre vídeo. Ara ens trobem en la fase de seleccionar els fets més importants de la seva vida i amb la informació recopilada redactar el text biogràfic que constituirà la veu en off del nostre treball.

Us anirem informant de com avança el projecte!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website