Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

LOTERIA DE NADAL DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,


Durant aquesta semana, se us lliurarà un talonari de la loteria de Nadal. Cada talonari està format de 16 butlletes de 2,50€ cadascuna (s ́hi juga 2€ i els 50 cèntims restants són de donatiu). Així doncs, cada talonari equival a 40€.

La venda de la loteria és totalment voluntària i cap família hi està obligada, però cal tenir en compte que els guanys que es recapten són pel finançament de les activitats que duu a terme l’AMPA. Tot i axí, si no desitgeu vendre’l, si us plau us preguem que el retorneu a qualsevol
membre de l’AMPA com abans millor.

Per les famílies que sí que decideixin vendre’l, els dies de recollida dels diners de la venda dels talonaris són els següents:


-Dilluns 25 de Novembre: a les 9:00 hores i a les 17:00 hores.
-Dimecres 27 de Novembre: a les 9:00 hores i a les 17:00 hores.
-Divendres 29 de Novembre: a les 9:00 hores i a les 15:00 hores.
SOBRETOT CAL QUE PORTEU LA MATRIU DEL TALONARI ( Sense ella no es poden recollir els diners).


Si veieu que no podeu acabar de vendre el talonari, NO US PREOCUPEU, però NO espereu a l’últim dia per retornar els diners i les butlletes no venudes. Hem de disposar de temps suficient per intentar vendre-les. NO S’ACCEPTARÀ EL RETORN DE TALONARIS SENCERS AMB POSTERIORITAT AL DIA 29 DE NOVEMBRE DE 2019.

Arribat el cas que arribem a dia 18 de Desembre de 2019 i, per qualsevol circunstancia, no s ́hagi entregat la loteria, es procedirà a anul·lar tota la sèrie del talonari corresponent i no tindrà validesa en cas que el número sigui premiat.

Paral·lelament si algú ja té les butlletes venudes abans de les dates a dalt citades de recollida, ho podeu entregar a qualsevol membre de l’AMPA. També informar-vos que si algú necessita més talonaris, no hi ha cap problema, ho demaneu al vostre respresentant de l’AMPA de cada classe i us ho farem arribar el més aviat possible.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració, i per qualsevol dubte que us sorgeixi, no dubteu en contactar amb l’AMPA.

Cordialment,

AMPA ESCOLA VEDRUNA D’ARTÉS.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website