Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PREPARANT EL DENIP

Durant la tutoria del dijous dia 23 de gener, els alumnes d’ESO van dur a terme una activitat per preparar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau que s’anomena La Grua de la concòrdia

Després d’escoltar la llegenda japonesa “Senbazuru”, els estudiants van haver de dividir-se en grups de tres i posar-se d’acord per construir una grua de paper a partir d’un tutorial del Youtube. Només dos alumnes havien de realitzar la grua, mentre que el tercer havia de fer el rol d’observador de com treballava el seu equip. A més a més, amb la dificultat afegida que no podien parlar ni emetre sons, sinó que s’havien de comunicar per signes. L’únic membre del grup que podia parlar, quan el professor o professora ho indiqués, era l’observador; precisament per explicar com s’estava desenvolupant el grup, si hi havia conflictes i la manera com reconduir-los.

L’objectiu principal d’aquesta tasca no era construir moltes grues, sinó treballar els rols i les actituds que adopten els alumnes quan han de dur a terme una tasca en equip i reflexionar sobre aquells aspectes que poden millorar.

Tots els grups van coincidir a dir que havia estat una dinàmica divertida i enriquidora alhora!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website