Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

SÈRIES PER ENTRETENIR LA CANALLA DURANT EL CONFINAMENT

Misteri, aventures, fantasia… Us apropem una recomanació de sèries perquè les hores a casa durant el confinament provocat per la crisi del coronavirus passin una mica més ràpid. Això sí, tant si la canalla veu la sèrie sola o en família, l’entreteniment estarà assegurat.

El llistat està ordenat per l’edat a partir de la qual hem considerat que la sèrie ja es pot veure, però ningú millor que la família per saber què pot veure el seu infant.

L’hotel Furchester (a partir de 3 anys)

Podeu fer un retorn al passat i viure amb la canalla el ‘Barri Sèsam’. Ara, però, les aventures se centren en el peculiar i caòtic Hotel Furchester i la família de petits monstres que regenta el negoci. A través dels ulls del cosí Elmo, que ha anat a donar un cop de mà a l’establiment dels seus tiets, faran que tots els hostes se sentin com a casa posant sobre la taula valors com el treball en equip, la resolució de conflictes i la solidaritat.

La caseta de la Lily (a partir de 4 anys)

La Lily és una simpàtica nena de cinc anys que viu a una cabaneta d’una platja deserta amb el seu pare i una vella furgoneta. Amb tots els tresors que es troba llançats a la platja, la Lily crea un món d’aventures i d’amistat juntament amb seva amiga gavina.

Una sèrie bonica, de ritme tranquil i amb molts missatges positius com la importància de compartir i valorar allò que tenim.

Hilda (a partir de 6 anys)

Una història basada en sèrie de còmics d’un dels il·lustradors i dibuixants anglesos més creatius, Luke Pearson. La Hilda viu en un món ple de criatures fantàstiques, és una nena valenta i intrèpida de cabell blau que no té por de sortir del seu bosc encantat i marxar a la ciutat de Trolberg. Allà farà amistats, descobrirà noves criatures màgiques que, malgrat les aparences, s’assemblen molt a com és ella.

  • Disponible a Netflix.

Trollhunters (a partir de 7 anys)

Guillermo del Toro posa la seva màgia dirigint aquesta sèrie que agradarà tant a grans com a la canalla. Sota el petit poble on viu en Jim Lake Jr descobreix que s’amaga una comunitat secreta de trols. El jove aventurer de 15 anys, que tenia una vida d’allò més tranquil·la al seu institut, haurà d’assumir el paper de Trollhunter, guerrer protector dels trols bons que haurà de lluitar en una guerra per protegir-los d’enemics poderosos que volen conquistar el món.

Una sèrie, amb la marca Dreamworks, que ja disposa de tres temporades per gaudir de bruixeria, màgia i espasa

  • Disponible a Netlix.

Hi havia una vegada… el cos humà (a partir de 9 anys)

En aquests dies de confinament on el coronavirus i la salut de les persones evoca tants interrogants per a tothom, una forma didàctica de donar resposta a les preguntes de la infància sobre el comportament del cos humà és amb aquesta mítica sèrie francesa. S’expliquen de forma amena amb les aventures de diferents personatges, les diferents parts del cos humà, malalties, bons hàbits de salut…

  • Disponible a Netflix i Filmin.

Lost in space (a partir de 10 anys)

Pels que vau gaudir de la clàssica sèrie de la família Robinson, arriba aquest ‘remake’ on, en comptes de naufragar fins a una illa deserta, la història se situa 30 anys en el futur en un planeta desconegut. La família ha hagut de fer un aterratge forçós enmig d’una missió espacial que té per objectiu crear una nova colònia a l’univers. Ara, però, caldrà que estiguin més units que mai per tal de sobreviure als perills que els hi esperen.

  • Disponible a Netflix.

Plats bruts (a partir d’11 anys)

Una comèdia que ja és un clàssic i que ara és un molt bon moment per tornar-la a veure amb les noves generacions. Posarem una bona rialla al dia recuperant els diàlegs frescos i divertits dels dos companys de pis, el David i el López, i tots els personatges que els acompanyen com l’Emma o la Carbonell.

Podeu gaudir de les seves aventures amb els 73 episodis que es van emetre i aconseguir fer-vos de nou inseparables de la sèrie amb tota la família.

  • Disponible a Tv3 a la carta

Stranger Things (a. partir de 12 anys)

La sèrie de suspens i ciència-ficció que ha revolucionat la tornada als anys 80 i que enganxa des del primer episodi. La història se centra en un grup de cinc nens de Hawkins, Indiana, l’any 1983. La desaparició d’un d’ells destapa diferents successos estranys fruit d’un projecte secret que desenvolupa el govern. Això juntament amb l’aparició de forces sobrenaturals i l’arribada d’una nena molt misteriosa, farà que en la cerca desesperada per l’amic desaparegut, els nois i la família, juntament amb altres personatges, visquin enigmàtiques aventures.

  • Disponible a Netflix.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website