Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

5 PEL·LÍCULES PER A ADOLESCENTS PROTAGONITZADES PER ADOLESCENTS

Aquesta setmana la recomanació cinèfila es marca un forever young i porta cinc títols de films que des d’una o altra perspectiva han representat l’etapa de l’adolescència. Esperem que els vegeu i que en gaudiu!

1. Las ventajas de ser un marginado (Stephen Chbosky, 2012). “Dramèdia” adolescent que s’ha convertit en una pel·lícula emblemàtica amb relativament pocs anys. Explica la història de tres joves que lluiten contra els estereotips, la intolerància i la violència. Bones interpretacions i un cant a l’amistat. (Amazon Prime Video, 13+)

2. The Spectacular Now (Aquí y ahora) (James Ponsoldt, 2013).  Explica la història d’en Sutter Keely, un estudiant despreocupat i amant de la diversió, que un dia coneix l’Aimee Finicky, una adolescent tímida i inadaptada, una noia completament oposada a ell. A partir d’aquest moment haurà de triar entre el camí vital que li proposa l’Aimee o continuar vivint sense preocupar-se pel seu futur. (Netflix, 13+)

3. Mean Girls (Mark Waters, 2004). Una jove adolescent, acostumada a viure a l’Àfrica amb els seus pares zoòlegs, es troba en una nova jungla quan se’n va a viure a la ciutat i ha d’assistir a l’institut per primera vegada. Comèdia teen intel·ligent i molt divertida. (Netflix, Amazon Prime Video, 13+)

4. Love, Simon (Greg Berlanti, 2018). En Simon és un jove de 16 anys amb una vida normal, uns pares genials i un grup d’amics fantàstics. L’única cosa que complica la seva existència és que encara no s’ha atrevit a explicar a ningú el que ell considera el seu gran secret. Emotiva, divertida i reivindicativa. (Movistar+, 12+)

5. The Breakfast Club (El club de los cinco) (John Hughes, 1985). Cinc estudiants amb diferent educació, formació i gustos són castigats i han de passar un dissabte a l’institut on estudien. Aviat començaran les desavinences entre ells, però s’acabaran adonant que tenen en comú més del que es pensen. Tot un clàssic del subgènere del cinema juvenil que mai no passa de moda. (Filmin, 13+)

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website