Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

COL·LECCIONS DE LLIBRES PER A UNA COL·LECCIÓ DE LECTORS!

Us aconsellem per aquesta Setmana Santa, no un llibre, sinó tota una col·lecció per a petits i grans lectors, sobretot adreçada a alumnes de Segon Cicle de Primària i Primer Cicle de Secundària.

DIARI DEL GREG

El títol del primer llibre ja és tota una declaració d’intencions. Amb  “Un pringat total” coneixem per primera vegada aquest  personatge que no és popular a l’Institut, que té pocs amics, a qui els estudis li van d’aquella manera i moltes de les coses que intenta fer li surten malament. Un antiheroi que acaba per despertar la nostra empatia. 

Podeu trobar catorze llibres amb les aventures i els entrebancs d’aquest personatge, que també ha estat portat al cinema.

DIARI D’UNA PENJADA

Podeu trobar aquesta col·lecció (i la d’abans també) en castellà, amb el nom Diario de Nikki. En la mateixa línia del Greg, trobem un personatge que s’enfronta en el seu dia a dia amb els mateixos problemes que qualsevol alumna de la seva edat: conflictes amb els pares, baralles d’amigues, petits i grans desencisos amorosos, en definitiva, res que no us pugui haver passat. Això sí, amb molt de sentit de l’humor.

LOS BUSCAPISTAS

En esta colección de aventuras detectivescas conocemos a Max y a Pepa, dos niños muy curiosos e inquietos, amigos desde la guardería, que resuelven todo tipo de misterios. También cuentan con la ayuda de un detective canino: el perro Pulgas. Se trata de una colección muy adecuada para aficionar a los jóvenes lectores en el género de misterio, aventuras y policíaco.

LOS CINCO FRENTE A LA AVENTURA

Enid Blyton fue una consagrada autora de novela juvenil y esta colección (que hace años que existe) ha sido corregida y renovada. Cinco amigos se convierten en un grupo de detectives para resolver pequeños misterios. No dudan en ponerse en peligro y no temen a la hora de luchar por aquello en lo que creen. Una fantástica colección para pasar un buen rato y darnos cuenta de lo que más importa: la amistad.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website