Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU

El dilluns 31 de gener l’escola ha celebrat un any més el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-Violència i la Pau

Des de les tutories l’alumnat ha fet un treball previ que els ha ajudat a reflexionar amb els valors i les actituds que són necessàries per viure amb tolerància, respecte i pau, ho han fet des d’una mirada positiva vers els altres i lliure de prejudicis. 

Durant la celebració s’ha organitzat un acte conjunt al pati de l’escola on s’ha llegit un manifest, tres poemes amb diferents idiomes (castellà, anglès i suec) i s’ha acabat amb música, escoltat i ballat una cançó de pau. 

El què ha fet realment especial la celebració ha estat, en primer lloc, que s’ha menjant coca i xocolata desfeta. Durant el mes de gener, l’escola ha estat participant  a la campanya de la xocolata solidària i els diners recaptats s’han destinat a la recerca i a la investigació del càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquest any hem estat molt solidaris i hem aconseguit fer una gran recaptació, 537€ que podràn ajudar a molts nens i nenes. I en segon lloc, hem donat la benvinguda als mestres del projecte erasmus “Outside the Box”, un projecte on els alumnes de sisè de primària viuràn l’experiència de fer un intercanvi amb nens i nenes d’una escola de Suècia.

“La pau no és només l’absència de la guerra, mentre hi hagi pobresa, racisme, discriminació i exclusió difícilment podrem assolir un món en pau”.

Rigoberta Menchú

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website