Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PROJECTE ERASMUS+ “LIVING OUTSIDE THE BOX”

El curs passat Vedruna Artés va començar la seva participació en el projecte Erasmus + 2021-2027 “Living outside the box” en l’àmbit de l’Educació Escolar.

Aquest projecte pretén millorar la qualitat de l’ensenyament d’Educació infantil, de Primària i de Secundària en els centres de tot Europa, oferint oportunitats tant als professionals d’aquests nivells com als centres. Les oportunitats per als docents són de mobilitat per a l’aprenentatge amb l’objectiu d’ampliar i millorar el seu desenvolupament professional i per als centres, cooperar entre ells per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament.

L’escola Vedruna hi participa en l’Educació Primària en els nivells de 4t, 5è i 6è de primària.

Les actuacions previstes els propers dies, al llarg del curs i el curs vinent són:

  • Diumenge 30 de gener, arribada de 3 mestres de l’escola Parkgate de Watford d’Anglaterra i 3 mestres de l’escola de Tärnjö de Suècia conjuntament amb el director del projecte. 

Es faran estades educatives i lúdiques a l’escola amb els alumnes de cicle superior, una gimcana per conèixer el poble d’Artés i tallers d’economia circular. 

  • Durant els mesos de febrer, març i abril hi haurà diverses trobades via meet entre l’alumnat de les tres escoles per tal que es coneguin, creïn un fil d’amistat i comparteixin cultura, idees, pensaments…
  • Durant el mes de maig, 10 alumnes de sisè de primària, juntament amb dos mestres de l’escola i una mare de la classe, viatjaran a Suècia. També ho faran alumnes i mestres de l’escola de Watford d’Anglaterra. L’estada serà per intercanviar experiències, conèixer la vida escolar i familiar a Suècia i fer noves amistats tot parlant amb una llengua comuna: l’anglès. 
  • Durant el curs 2022-2023, els alumnes de Suècia i Anglaterra ens visitaran per conèixer la nostra metodologia i rutina diària així com l’entorn, la llengua i la cultura. La llengua vehicular de l’estada, serà l’anglès. 
  • Més endavant i, encara sense concretar, hi haurà una trobada d’alumnes i mestres a  Anglaterra. 

Alumnes i mestres de l’escola estem molt emocionats i il·lusionats de participar d’aquest gran projecte!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website