Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

ELS ALUMNES D’INFANTIL ANEM A BUSCAR ELS TIONS AL BOSC

El divendres dia 3 de desembre, els alumnes d’infantil vam fer una excursió per anar a buscar els tions.

Va ser una sortida molt emocionant ja que els tions el dijous dia 2, ens van deixar una carta a la bústia de l’escola saludant-nos i donant-nos pistes sobre el seu parer.

Quan la Susanna ens va portar la carta a les classes…vam quedar parats i amb les orelles ben obertes vam estar llegint el que ens havien escrit.

Sabeu què? Els tions ens van dir que estaven a un bosc d’Artés i que la primera pista la trobaríem al pati de l’escola. Les següents pistes ens van derivar cap a les botigues d’Artés. No ens ho podiem creure! Els tions havien deixat pistes i complements (barretina, pal del tió i mantes) a la botiga de la Clivia, a l’òptica d’Artés, als Pessics i a la policia de l’Ajuntament. Un cop els comerciants ens anaven guiant…vam anar a esmorzar a la plaça de cal Mario perquè necessitavem agafar energia després de tanta emoció.

Quan vam acabar d’esmorzar…vam sentir veus…i vam anar caminant direcció camí de la ruca…i allà els vam anat trobant un per un fins aconseguir els tres tions. Estàvem tots molt contents i feliços perquè vam aconseguir trobar-los.

Finalment, un cop vam tenir els 3 tions…vam tornar a l’escola, els vam tapar i els hi vem donar de menjar…vam escollir plàtans, xocolata i galetes maria.

Ara, els tions ja estan a les nostres classes ben contents i protegits per tots nosaltres.

Gràcies tions i a totes les botigues que van col·laborar amb nosaltres. vosaltres…no hauriem pogut trobar els nostres tions!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website