Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

L’ESCOLA EN CONFINAMENT

La pandèmia del COVID-19 ens va agafar a tots d’imprevist. Qui s’hagués pensat pels voltants de Nadal que hauríem de passar la Setmana Santa tancats a casa? I així va passar, un dijous a la tarda, a última hora de la tarda vam dir als alumnes que agafessin les seves coses i que ja els informaríem. L’endemà tot es va precipitar, vèiem els informatius i gairebé no podíem creure el que estava passant. Però era cert: l’epidèmia ha estat molt greu i ha posat a prova la nostra manera de viure.

Les escoles no hem estat mai al marge de tot el que s’esdevé a la nostra societat i des de l’escola Vedruna vam veure que no podíem deixar en cap circumstància els nostres alumnes desatesos. Ràpidament vam crear una xarxa de comunicació on-line que encara mantenim avui en dia. Vam començar a treballar a través de la plataforma educativa Clickedu per mantenir el contacte amb els nostres alumnes, cada tutor va trucar a les famílies per demanar com estaven i també ens comunicàvem via mail. Al cap de poc es va veure que aquest contacte era clarament insuficient i vam començar a fer classes a través del classroom, amb trobades diàries amb els nostres alumnes i tutories grupals i també individualitzades.

Hem continuat donant continguts que reforcin les competències bàsiques de cada nivell educatiu però sempre s’ha prioritzar el benestar emocional del nostre alumnat. Que els nostres nens i nenes, nois i noies, sentin que ens tenen al seu costat, que sempre tenim temps per a ells, més enllà de les classes, ha estat la nostra prioritat des del primer moment. Fins i tot hem continuat acompanyat-los durant dies que, si l’escola hagués tingut el seu normal funcionament, haurien estat festius, però ens vam adonar que, en aquestes circumstàncies, això no tenia sentit.

Durant el confinament hem seguit actius a les xarxes socials, s’ha continuat publicant contingut a la web de l’escola i a la nostra revista setmanal​Xipolleig ​ , amb contingut renovat i que ha pretès ser útil a les famílies durant les jornades a casa: consells per veure pel·lícules, fer manualitats, recomanacions de llibres i de salut, entreteniments i reptes que creiem que ens han ajudat a no perdre el contacte. No vam voler deixar de celebrar la festa de Santa Joaquima, el dia 22 de maig i, tot i ser una celebració atípica, la comunitat educativa vedruna va estar unida.

Ara que arriba el mes de juny i podem, amb moltíssims protocols de seguretat, tornar a obrir les escoles, l’escola Vedruna continua estant al servei dels nostres alumnes i de les seves famílies, oferint acompanyament fins que s’acabi el curs i pensant ja en com encarar el curs vinent.

Junts ens en sortirem!!!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website