Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

L’HOSTE (STEPHENIE MEYER)

I si haguessis de lluitar per un cos on viure?

És la fi del món tal com el coneixem…  Les pors més grans de la humanitat han saltat de la ficció a la realitat.

La Wanderer és una alienígena invasora de cossos i ha arribat a la Terra juntament amb altres «ànimes» per complir amb la seva missió. Però la seva amfitriona, la Melanie Stryder, es resisteix a abandonar el seu cos sense oposar resistència. Dos éssers de dues espècies diferents que comparteixen un mateix cos però, per desgràcia per a elles, també un mateix cor. 

«Malgrat el gènere, The host és una història molt humana. No hi ha pistoles làser, ni forats negres, ni naus espacials,  ni un munt d’altres claus del gènere. Tot té lloc en el planeta Terra en el dia d’avui i és, per sobre de tot, una història d’amor»

Potser us sonarà l’autora, Stephenie Meyer de la pentalogia de Crepúsculo, Luna Nueva, Eclipse i Amanecer (I, II). En aquesta novel·la canviem els personatges principals, de vampirs a alienígenes, però no els temes de la seva obra: els conflictes entre éssers, aparentment, molt diferents i l’amor com a motor per canviar-ho tot. Si us agrada aquesta història, també s’ha portat a la televisió i al cinema. 

Bona lectura!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website