Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PEL·LÍCULES QUE TRANSMETEN VALORS POSITIUS

De les diverses propostes que podem fer en família des de casa, n’hi ha una que, de ben segur, us ha acompanyat al llarg d’aquest confinament: gaudir d’una bona pel·lícula. En aquesta línia, la recomanació setmanal de l’Escola ve carregada de films que tenen en comú que transmeten valors positius. 

La selecció que us proposem està agrupada per edats i recull pel·lícules amb missatges potents sobre l’esforç, l’amor, la igualtat o la integració de la diferència. Esperem que siguin del vostre interès i us animem a veure-les!

Per a nens i nenes de 3 a 6 anys:

  1. Buscant en Nemo (2003). Explica la història d’un peix que, desesperat, busca el seu fill per tots els racons de la immensitat de l’oceà. A més de ser un film de diversió i aventures, transmet valors com la importància de ser positiu i del treball en equip. (Disney+)
  2. El viatge d’Arlo (2015). Narra la història d’amistat entre un nen i un dinosaure. Es tracta també d’un film animat d’aventures que destaca pel missatge que ens vol fer arribar: la importància de no rendir-se davant de les adversitats. (Disney+)
  3. Gru, el meu dolent preferit (2010). La primera part d’aquesta saga ha captivat el públic de totes les edats, sobretot gràcies als entremaliats i divertits minions, uns personatges que posen en valor la necessitat d’ajudar-se i de ser bons companys. (Netflix)

Per a nens i nenes de 6 a 12 anys:

  1. Billy Elliot (2000). Aquesta pel·lícula britànica explica la història d’un nen d’11 anys que somia a convertir-se en ballarí professional de dansa clàssica, en contra del destí i dels desitjos de la seva família. Un film que trenca estereotips de gènere i que ensenya la importància de lluitar per perseguir els propis somnis. (Google Play, versió lloguer)
  2. Senyora Doubtfire (1993). En Daniel és un pare atípic que lluita amb totes les seves forces per estar al costat dels seus fills després d’un tempestuós divorci. Comèdia divertida i sensible que ha esdevingut un clàssic amb el pas dels anys. (Disney+)
  3. WALL·E (2008).  El film ens situa en un futur llunyà en el qual els humans han hagut de fugir del planeta per culpa de tots els residus que ells mateixos han generat. Enmig d’aquest panorama, coneixerem en Wall·e, un robot solitari i noble amb qui aprendrem la importància de tenir cura del planeta. Un altre gran encert de Pixar. (Disney+)

Per a adolescents (a partir de 12-13 anys)

  1. El somriure de Mona Lisa (2003). Ambientada als anys 50 explica la lluita d’una professora d’Història de l’Art per inculcar a les seves alumnes la importància de lluitar i de reivindicar els drets de les dones. La universitat no els ha d’ensenyar com trobar un marit, sinó com trobar-se a elles mateixes, qui volen ser i què voler fer. (Google Play, versió lloguer).
  2.  Forrest Gump (1994). “La vida és com una caixa de bombons, mai no saps quin et pot arribar a tocar”. No calen gaires presentacions per aquesta mítica pel·lícula que narra les vivències del jove Forrest Gump, alhora que fa un repàs d’alguns dels esdeveniments més importants de la història recent dels Estats-Units. Imprescindible. (Netflix)
  3. Petita Miss Sunshine (2006).  Una nena, la seva família, una furgoneta i un concurs de bellesa. No cal dir res més per generar expectatives al voltant d’una pel·lícula de cinema independent que no deixa ningú indiferent. Una història sobre les diverses maneres d’entendre l’èxit i el fracàs. (Google Play, versió lloguer)

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website