Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

PROJECTE EL PAS DEL TEMPS A CICLE INICIAL

Els alumnes de cicle inicial estem treballant el projecte del Pas del Temps, i hem tingut la gran sort de que alguns dels nostres avis i àvies han vingut a l’escola a compartir amb nosaltres aquest projecte i a enriquir-nos amb la seva experiència i les seves vivències personals.

Va venir l’avi del Dídac a fer-nos una demostració d’una de les seves aficions: la màgia. Ens va venir a fer una sessió de trucs de màgia molt divertits i emocionants.

L’àvia de l’Arlet, com que havia estat exalumna i exprofessora de l’escola, ens va venir a explicar com era l’escola abans i com ha canviat. Ens va ensenyar fotografies de com era l’escola i també ens va portar alguns objectes antics: una planxa, un llum d’oli, un cavallet de joguina, …..

La iaia de la Cloe ens va venir a explicar com va viure la seva infància i ens va explicar alguns dels jocs als que jugava quan era petita. Vam sortir al pati a jugar a la Gallineta Cega i al mocador i ens ho vam passar molt bé.

L’avi de l’Anna és un gran excursionista i un amant de la muntanya, ens va explicar llegendes relacionades amb la muntanya del Pedraforca, com orientar-nos si fem excursions pel bosc, i vam observar i comprendre com funciona una brúixola.

L’avi del Roger ens va explicar la festa de Sant Antoni, ell i la seva família hi participen des de fa molts anys, a partir d’un vídeo de la festa vam poder observar com guarneixen els cavalls, la ruta de la cavalcada de les carrosses i com la gent del poble beneïa els seus animals. També ens va explicar que durant molts anys va ajudar els Reis d’Orient i va cosir els vestits dels gegants i dels nans del nostre poble. 

L’àvia de la Isona ens va explicar com era la vida a Artés quan ella era petita, ens va explicar que abans no hi havia la tecnologia que tenim ara, per escriure feien servir màquines d’escriure, si t’equivoques no podies borrar, calia tornar a començar des del començament! 

Volem donar-vos les gràcies a tots ja que hem après molt de vosaltres, i us animem a tots els que tingueu ganes de venir!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website