Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

TALENTS VEDRUNA EN FORMAT VIRTUAL!

El proper divendres 22 de maig serà Santa Joaquima de Vedruna i com ja sabeu cada any la nostra escola es vesteix de festa i alegria.

Enguany, no volem que sigui diferent i ens agradaria continuar amb la celebració, tal i com ho fem a l’escola, organitzant els Talents Vedruna, però aquesta vegada en format virtual.És per aquest motiu que us encoratgem a participar-hi!

Sabem que cada un de vosaltres teniu una habilitat que us fa brillar i ser especials: tocar un instrument, màgia, cantar i/o ballar una cançó, una habilitat motriu, artística, explicar un acudiNomés cal que ho enregistreu en un vídeo, de màxim d’un minut i en posició horitzontal.

També hi ha l’opció de poder sortir acompanyats, us podeu posar d’acord amb companys i companyes de la classe o de l’escola i muntar un vídeo sortint tots junts, el muntatge és totalment lliure!

Una vegada el tingueu, us agrairíem que ens l’enviéssiu com a màxim el 20 de maig per a que els mestres en puguem fer un muntatge ben xulo i d’aquesta manera poder-ho compartir el dia de Sta Joaquima a les nostres xarxes socials.

Desitgem que us animeu i que poguem fer d’aquest dia tan especial una gran celebració!!

Els vídeos s’han d’enviar a:

comunicacio@vedrunaartes.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website