Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

TANQUEM UN CURS BEN DIFERENT!

Ha estat un curs difícil. Ben estrany i ple de dificultats, però també ha estat un curs ple de records, nous aprenentatges i moltes experiències viscudes! Això és el que ens han explicat els nens i nenes de les classes d’Infantil i Primària per acomiadar el curs 2019-2020:

P3: Els alumnes han dit que s’havien sentit molt bé a casa i contents però també han dit que han trobat a faltar l’escola i poder jugar amb els seus amics.

P4: Els pintors i pintores de la classe de P4 de l’escola Vedruna d’Artés, aquesta última setmana, de les connexions online, se’ls ha demanat dues preguntes.La primera era sobre com s’havien sentit durant el confinament sense anar a l’escola. La segona era com s’imaginaven ells/es que seria l’escola al setembre, un cop comencen a P5 o com els agradaria que fos.

P5: Els sentiments del confinament tots s’han sentit molt a gust de compartir moltes estones de jocs i de vida familiar amb els pares i els germans però han enyorat molt els amics i la vida escolar en general. Al setembre els encantaria que fos com abans del confinament, que hi poguessin ser tots/es, que ens permetessin estar sense mascaretes i sobretot que ens poguéssim fer petons i abraçades. 

1r: “Ens agrada molt aprendre coses noves amb els companys de classe. Ens ho hem passat molt bé amb el projecte del sistema solar però volem tornar a l’escola per veure’ns en directe amb els amics.”

2n: “Ens ha agradat molt poder-nos veure a través de les videotrucades, però tenim moltes ganes de retrobar-nos i poder estar una altre vegada tots junts a l’escola.”

3r:  “Les excursions i nous aprenentatges com els ordinadors i tocar la flauta són el nostre top 2 a 3r! Però sobretot…les estones que hem passat junts encara que algunes fossin online! Ens veiem al setembre! Bon estiu!!!”

4t: “Aquests dies de confinament no han estat fàcils, però hem après moltes coses: a fer classes virtuals, a escriure ràpid amb el teclat, a fer servir programes informàtics nous,… Però sobretot hem passat més temps en família i hem deixat que la natura i l’entorn tornin a brillar!!!”

5è: “Durant aquest trimestre hem après molt a fer servir l’ordinador. Treballar amb ordinador ens agrada molt. Però hem de ser sincers. Abans sempre demanàvem als mestres ordinadors, ordinadors, ordinadors. El curs vinent demanarem paper, paper, paper.”

6è: “Ja fem 6è, quina il·lusió! Farem de padrins, organitzarem la castanyada, construirem el Rei Carnestoltes i serem el cap del seu seguici, tindrem l’honor de fer córrer el Drac de Sant Jordi pel pati i serà el darrer curs que anem de colònies. I, de sobte, tot s’atura… i dins el confinament hem après a valorar el que teníem, a estar més amb la família. a cuinar, a ballar, però també a treballar de manera diferent a guanyar en autonomia i organització i a fer servir molt millor les noves tecnologies sense oblidar-nos d’apreciar molt més els treballs fets a mà. Però, sobretot, hem après que hem d’estar atents i preparats per l’inesperat.”

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website