Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

I DESPRÉS DE L’ESO, QUÈ? ORIENTACIÓ I ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

Al llarg del primer trimestre, a la classe de tutoria de 4t d’ESO, hem començat a treballar els temes relacionats amb l’orientació en estudis postobligatoris. 

Aquesta és una tasca que ja es va començar a realitzar el curs passat i que continuarem desenvolupant durant la resta del present curs escolar.

Fins ara els alumnes han contestat un parell de tests que els han fet pensar sobre les seves habilitats i interessos acadèmics i professionals, i també han omplert un qüestionari de reflexió personal sobre els seus interessos i necessitats en aquests àmbits.

Al llarg del segon trimestre, els alumnes acabaran de conèixer les diferents sortides que el nostre sistema educatiu ofereix i intentarem aclarir tots els dubtes i les inquietuds que puguin tenir. 

La gran majoria dels nostres alumnes mostren interès per continuar amb els estudis de Batxillerat i/o Cicles Formatius de Grau Mig, però també se’ls hi explicarà tot el que fa referència als PFI (Programes de Formació i Inserció), que s’adrecen a joves a partir 16 anys que no han obtingut el GESO. 

Per finalitzar aquesta tasca d’orientació, també parlarem una mica dels Cicles Formatius de Grau Superior i dels Graus Universitaris.

A tot això caldrà sumar-hi la visita que realitzarem a la Fira de l’Estudiant a Manresa i les xerrades que vindran a fer-nos a la nostra escola professionals d’altres centres educatius i que serviran perquè els nostres estudiants tinguin més informació sobre els estudis postobligatoris.

Sabem que l’elecció dels estudis postobligatoris és un tema que preocupa molts alumnes i les seves famílies, així que esperem que totes aquestes activitats serveixin per tal de fer la tria que més encaixa amb les necessitats de cadascun dels nostres alumnes.

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website