Atenció al públic:

8h - 13h / 15h - 17h

C/ Carme, 16

08271 Artés

938 305 212

a8000220@xtec.cat

TALLERS D’AIGUA I GEL

Aprofitant el fred de la setmana dels barbuts, el dijous 20 de gener a la tarda, els alumnes d’Infantil vam participar en un taller sobre l’aigua inspirat en l’artista Eudald Alabau. 

Vàrem fer diferents activitats i vam treballar l’aigua en diferents estats; líquid i sòlid (glaç).

El taller consistia en primer, posar aigua als gots de plàstic. Després vam posar unes gotes de colorant a cada got i vam barrejar amb una cullera.Ens vam adonar que cadascú de nosaltres tenia un color d’aigua diferent depenent del colorant. Tot seguit, vam buidar cada got en un plat i finalment vam posar-hi un cordill al mig del plat i els vam deixar exposats al pati.

La segona activitat que vam fer va ser la dels globus.Cada nen/a teníem un globus gran.Ens vam dedicar a posar a dins dels globus diferents complements petits com lluentons de diferents formes i colors.Finalment els vam inflar amb aigua i els vam penjar a les canastes del pati de l’escola.

Què passarà? En un principi les previsions de la nit de dijous a divendres eren de baixada de temperatures però ens vam adonar que divendres, encara no estava prou gelat. Això, també ens va servir com a aprenentatge, ja que ens vam adonar que no havia glaçat gaire la nit de dijous a divendres i que per tant, no havia funcionat. Així, que ens vam esperar a deixar l’activitat dels plats amb colorants i els globus a fora del pati, fins dilluns per saber què passaria.

Dilluns 24 vam sortir al pati tots plegats i…sorpresa! L’experiment havia funcionat i ens vam adonar que l’aigua del plat s’havia convertit en gel! Vam recollir els plats del pati i els vam entrar a les classes per observar què passarà ara amb el líquid congelat.Que divertit i emocionant!

El taller va ser dirigit per la Roser Odúber del Forn de la Calç i de la Irene Vendrell. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i per fer-nos gaudir d’una bona estona!

ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website